"Forsvundet i Tiden" – augmented reality. Københavns Befæstning (2011)

Jeg har lavet to projekter for Bysted og Befæstningen København der arbejder med storytelling, ved hjælp af Augmented Reality og Smartphone teknologi. De to projekter har den fælles titel; “Forsvundet i tiden” og er lavet henholdsvis for Vestvolden og Trekronerfortet.

“Forsvundet i tiden” er et historisk formidlingsprojekt der skal fortælle historien om forsvarsværkerne omkring København. Men i stedet for at gøre det på traditionel audio guide facon, med en masse historiske og arkitektoniske facts så som årstal, areal og navne, prøver vi bogstaveligt talt at udnytte at vi er NETOP der hvor det hele foregik. På vestvolden kontaktes vi
af en dreng, der er faldet gennem tiden og gennem telefonen beder os hjælpe ham tilbage. På Trekroner fortet, drejer det som om en ulykkelig forelskelse, som vi kan gribe aktivt ind i – på tværs af tiden. I begge tilfælde skal vi forblive de personer vi er (ikke spille nogen i fortiden), men forholde os til dem der kontakter os. Der gøres brug af både tale, sms og layers på telefonen, såvel som aktiv handlen på det sted man er.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s