Liv og tid

Hverdagen er ved at være tilbage og for mig har det især betydet genoptagelse af det spændende samarbejde med Experimentarium. Jeg arbejder på to projekter for dem lige nu, og skal nok præsentere dem her på siden, når Experimentarium slår dørene op. Begge projekter handler om fremtiden – og begge projekter arbejder med narrativer. Det er arbejde hvor jeg har rigtigt mange kasketter på og trækker på erfaringer fra mange forskellige traditioner; Selvfølgelig forfatter erfaringen, men også erfaringer fra teatret, det interaktive felt og installationer. Jeg krydser fingre for at begge projekter kan se dagens lys i løbet af året.

Også Design skolen har fat i fremtidsvisionerne, og fået mig med på et nyt projekt. Det skriver jeg på netop nu. Med al den fremtid er det lige før jeg skal tilføje “sci-fi forfatter” på mit cv. Men der er også ting der trækker den anden vej i tid. Jesper Siberg har bedt mig lave teksten til et stykke klassisk kormusik – og min fortsættelse til “Hjemløs” er godt i gang. Der sidder jeg dybt begravet i 1929, og bevæger mig dybere og dybere ind i min hovedperson, Johannes, verden. Så i mit arbejde mødes både fortid og fremtid – og for mig bliver de to tider lige så nærværende som det nu, jeg sidder i. Man får sin helt egen oplevelse af liv og tid på den måde.