Baggrund

Lidt af min lyrik fra slutfirserne fandt vej til antologier i halvfemserne:
"Nye eventyr" fra Munksgaard 1995
"Ondskab, vold og lidenskab", fra Dansklærerforeningen 1998

Men vigtigst var min prosa debut:
"Jessica, Lena, Martha - Tre fortællinger" Borgen 1993.

Ellers var halvfemserne et farvel til lyrikken og et goddag til multimedie.
Jeg startede hos Deadline Media i 1996, da det blev dannet af Simon Andreasen og lavede manuskriptet til et par titler de følgende år.

"Blackout" Deadline Media 1997 (Også oversat til svensk og norsk)
"Englen" Deadline 1999 (Også oversat til svensk)

Den første ("Blackout") bestod af tre cd-rom'er kombineret med en roman. Den skilte sig ud ved at bruge dukker i stedet for de traditionelle grafiske løsninger - og ved at lægge helt nye literære toner ned i computer spillet. Den modtog "årets Thor" det "år den udkom.
Hvor "Blackout" havde arbejdet med at integrere dukker i computerspillet, prøvede "Englen" i stedet at integrere tegneseriemediet. Ved produktionen af "Englen" arbejdede jeg derfor tæt sammen med Simon Løvind og tegneren Ole Comoll.

"Blackout" og "Englen" var produceret for en voksen målgruppe, men jeg beskæftiget mig også med computer fiktioner for børn. Sammen med Per Rosendal producerede jeg tre store titler for firmaet Savannah gennem halvfemserne (og flere siden). Spillene udkom i tolv lande og blev oversat til Svensk, Norsk, Finsk, Polsk, Tjekkisk, Engelsk, Hollandsk, Fransk, Spansk og Catalansk:

"Spøgelse med forkølelse" Savannah 1997
"Skeletter med kasketter" Savannah 1998
"Bellinis bikini" Savannah 1999