html> Michael Valeurs hjemmeside

Aktuelle projekter

2011

WORK IN PROGRESS

Jeg arbejder i øjeblikket sammen med Gearworks om at lave et projekt til Nivaagaard Samlingen. Opgaven er at få computerspil og guldaldermalerier til at samle sig i et undervisningsmateriale for folkeskolen. Umiddelbart uforenlige størrelser, men vi har fået nogle rigtigt gode ideer og nyder jobbet:)

Jeg er stadig lidt i træning med den slags, efter at der blev premiere på Trekroner projektet, som var det andet Smartphone projekt, lavet i samarbejde med Bysted. De to Projekter hedder; Forsvundet i tiden og er lavet for Københavns befæstning.Det er ganske gratis, hvis nogen skulle have lyst til at prøve og man kan hente en app på hjemmesiden for Københavns befæstning Projektet arbejder med storytelling ved hjælp af Augmented Reality og smartphone teknologi.

Når det gælder ting i støbeskeen taler jeg lidt med Jens Arentsen, på "Stories" og lidt med Nick Price på "IO" om måske at sætte nye ting i gang. Det vil vise hvor det fører hen.

UNDERVISNING:

December er undervisningsfri.

AFSLUTTEDE PROJEKTER:

Endelig er der det der ER blevet færdigt. På Animation Workshop er kortfilmen om Simon and Squid nu blevet oversat til engelsk og leder efter sit marked. Der er interesserede folk rundt omkring, lad os se hvad der sker.

Og så blev oplægget til Kaj Munk museet afsendt sidste måned - Vi må se om de vil have det realiseret.